Τι πραγματικά είναι το Υπερλιπαντικό Motorkote;

Motorkote engine oil

1- Μειώνει την τριβή, τη θερμότητα, τη φθορά και τον θόρυβο
2- Αυξάνει την ιπποδύναμη και την ροπή
3- Βελτιώνει την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου
4- Παρατείνει τη ζωή του λαδιού κατά 50%
5- Διαρκεί για 4 αλλαγές λαδιού

1. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ
Η επαφή μετάλλου εν κινήσει δημιουργεί τριβή. Με εξαίρεση των ελαστικών και των φρένων, σχεδόν οτιδήποτε δημιουργεί τριβή είναι κακό. Το Motorkote’δένεται’ μοριακά με όλα τα μέταλλα με την επαφή μαζί τους βάζοντας μια μικροσκοπική επίστρωση λιπαντικού πάνω σε οτιδήποτε αγγίζει, μειώνοντας έτσι δραματικά την τριβή. όταν αλλάζετε τα λάδια το Motorkote παραμένει παρέχοντας προστασία κατά της εκκίνησης του κινητήρα, δηλαδή κατά την φάση που εμφανίζεται η μεγαλύτερη φθορά.

motorkote volos bluoil

2. ΜΕΙΩΝΕΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ
Η τριβή δημιουργεί παρεμπόδιση στην κίνηση, η οποία παράγει θερμότητα και θόρυβο. Η θερμότητα είναι ο εχθρός των κινητήρων. Μειώνοντας την τριβή μειώνει την αντίσταση και το θόρυβο, κάτι το οποίο με τη σειρά του μειώνει τη θερμότητα. Το Motorkote χρησιμοποιεί το βασικό λιπαντικό του κινητήρα σας ως εένα μεταφορέα για να επικαλύψει το κάθε σημείο του κινητήρα σας. Ένα μόριο λιπαντικού ελαίου έχει διογκώσεις (σαμαράκια) και διάκενα (αυλάκια) και δημιουργεί έτσι αντίσταση επί των επιφανειών τις οποίες λιπαίνει.
Το μόριο του Motorkote έχει ένα ομαλό ωοειδές σχήμα, παρουσιάζοντας έτσι χαμηλότερη αντίσταση και δημιουργόντας μια υπερ-ομαλή κατάσταση επιφάνειας αλλάζοντας το συντελεστή παρεμποδίσεως, χαμηλώνοντας δραματικά τις ιδιότητες τριβής του. Λόγω του ότι το Motorkote δε δημιουργεί μείγματα με το λάδι, δεν αλλοιώνει την κατά S.A.E. διαβάθμιση του ιξώδους του λιπαντικού, ούτε ακυρώνει τις εγγυήσεις.

torco volos

3. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ
Η τριβή και η παρεμπόδιση της κινήσεως έχουν μια πολύ κακή παρενέργεια η οποί α συχνά παραβλέπεται και λέγεται φθορά. όταν την ανακαλύπτετε, είναι συχνά πολύ αργά. Η μείωση της τριβής και του θορύβου παρέχουν ένα σπουδαίο όφελος, τη μειωμένη φθορά. Το Motorkote δε χρειάζεται θερμότητα για να λειτουργήσει και συνενώνεται με τα μέταλλα για να σας προστατεύει πάντοτε από την καθημερινή φθορά. Το Motorkote έχει δοκιμασθεί κάτω από τις πιο επίπονες συνθήκες που υπάρχουν. Έχει ξεπεράσει σε απόδοση τους κύριους ανταγωνιστές του στη δοκιμασία της φθοράς Τριβέων (κουζινέτων) της Falex, Timken (Falex Timken Bearing Test) και σε άλλες δοκιμασίες πιστοποιημένες από την ASTM.
Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που υπάρχουν στο Motorkote διατηρούν τα μεταλλικά μέρη απαλλαγμένα από διάβρωση και φθορά για όλη τη διάρκεια της χρήσης του μειώνοντας περεταίρω φθορά.

4. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΠΗ
Τελικώς η μειωμένη τριβή και θερμότητα παρέχουν δύο σπουδαίες ανταμοιβές. Αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Μειώνοντας την αντίσταση, μειώνεται και το φορτίο και το αποτέλεσμα είναι αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Τα γεγονότα δε λένε ποτέ ψέμματα. Σε πιστοποιημένες δοκιμές δυναμομετρήσεως το Motorkote σταθερά πέτυχε αυξήσεις της ιπποδυνάμεως και της ροπής κυμαινόμενες από 7% μέχρι και 20% με την χρήση του στο στροφαλοθάλαμο. όταν προστέθηκε στο κιβώτιο ταχυτήτων (σανζμαν), στο διαφορικό και στις μονάδες μεταδόσεως κινήσεως τα αποτελέσματα ήταν ακόμα υψηλότερα. Το Motorkote βρίσκεται σε όλους τους τύπους αγωνιστικών οχημάτων, από τα ‘γκοου-καρτ’ μέχρι τα αυτοκίνητα των αγώνων της Ιντιανάπολις ‘Indy Cars’ και σε ακόμη περισσότερα.

MOTORKOTE ΑΝΤΙΤΡΙΒΙΚΟ

5. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Φυλάξαμε ένα από τα σημαντικότερα οφέλη για το τέλος. Η μειωμένη τριβή και θερμότητα παρέχουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου. Με το να μειώσετε την αντίσταση κυλίσεως, έχετε μειώσει την αντίσταση φορτίου και το τελικό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.
Το Motorkote τοποθετημένο σωστά έχει επιτύχει αυξήσεις στην οικονομία κυμαινόμενες από 4% μέχρι πάνω από 25% ανάλογα με το όχημα και τις συνθήκες δρόμου. Σε κάθε περίπτωση το Motorkote έχει βελτιώσει την απόδοση και απέδωσε καλύτερη οικονομία καυσίμου, δείχνοντας ότι είναι μια έξυπνη επιλογή. Κάντε το λογαριασμό. Το Motorkote διαρκεί μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο δείχνοντας έτσι ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε σχέση με το κόστος του. Εγγυημένα θα βελτιώσει την κατανάλωση του καυσίμου.